Αναγνώστες

Facebook

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Βιβλίο με χειροποίητο χαρτί Το έχω φτιάξει όπως το βιβλίο με πελεκάνο. Έραψα χαρτονάκια για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω για σχέδια και αντί για γκρι χαρτόνι χρησιμοποίησα χαρτόνι που φτιάχνουν μακέτες έτσι έγινε ποιο ελαφρύ. Επίσης ένωσα τα χαρτόνια μόνο με χαρτί κραφτ δεν έβαλα χαρτόνι στην ράχη.

9 σχόλια:

Βίκυ είπε...

Γεια στα χέρια σου, Μαρία μου!!!

ΣΑΝΤΡΙΝΑ είπε...

Μαρία
Τέλειο!!!Μπράβο!!!

Nάσια είπε...

Πολύ όμορφη δουλειά!!!! το χαρτι αυτο μ’αρέσειπαρα πολύ!!!! μπραβο σου και φιλάκια πολλά!!!!!!!!!

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα Μαράκι. Πολύ ωραία δουλειά και πάρα πολύ ωραίο χαρτί. Φιλιά.

Konstantina είπε...

Τίποτα δεν κατάλαβα, αλλά είναι τ έ λ ε ι ο!!!!! Φιλιά!!!

ΒΙΚΤΩΡΙΑ είπε...

Συμφωνώ με την Κωνσταντίνα!!Τίποτα δεν κατάλαβα αλλά είναι υπέροχο!!Συγνώμη Μαρία μου ναι το ξέρω είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως......

Mαρία είπε...

Ευχαριστώ πολύ!!!
Φαίνετε δύσκολο το να τα ράψεις αλλά δεν είναι. Υπομονή θέλει να κάνεις το πρώτο.
Καλό ΣΚ!!!

Barbara είπε...

Καλημέρα Μαρία. Καλώς σε βρήκα. Κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ το μακετόχαρτο. Πολύ ωραία η ιδέα του βιβλίου. Και πάνω στην ώρα που σκέφτομαι να κάνω ένα βιβλίο ευχών για τον αδερφό μου που αρραβωνιάζεται... τα φύλλα πώς τα ένωσες? Τα έραψες ένα προς ένα?

Mαρία είπε...

Καλημέρα Barbara καλώς όρισες!!! Στο βιβλίο αυτό έχω ράψει τα φύλλα. Έχω πάρει μεγάλες κόλες της έχω διπλώσει και μετά της έραψα. Αφού τελείωσα με το ράψιμο έκοψα πέντε χιλιοστά τις τρεις πλευρές ώστε να μπορώ να το ξεφυλλίζω. Αν δεν θες να μην τα ράψεις μπορείς να τα κυλίσεις. Περισσότερες οδηγίες θα βρεις στο Κόκκινο - Μαύρο βιβλίο. Καλό ΣΚ!!!

Follow by Email