Αναγνώστες

Facebook

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κατάλογοι






Κατάλογοι που έφτιαξα για ένα Snak Bar κοντά στην θάλασσα. Τα καράβια, ο γλάρος το φεγγάρι και ο ήλιος είναι ανάγλυφα. Πριν βάλω την λινάτσα έκοψα χαρτόνι στο σχήμα που ήθελα και το κόλλησα. Για τις ακτίνες του ήλιου έβαλα κορδόνι και τις έκανα. Αφού στέγνωσε προσάρμοσα την λινάτσα. Μετά ζωγράφισα με ακριλικά χρώματα και πέρασα από πάνω σπρέι βερνίκι. Τα χαρτιά του καταλόγου τα έραψα στην ράχη.

Εκτέλεση:


Κόβεται τα χαρτόνια στο μέγεθος που θέλετε. Κόβετε το εξωτερικό κάλυμμα δυο εκατοστά πιο πολύ από ότι τα δυο χαρτόνια και την ράχη όπως φαίνεται στην εικόνα από πάνω. Μετά τα κολλάτε και δύο εκατοστά που περισσεύουν τα γυρνάτε από την μέσα μεριά.

Στην συνέχεια κολλάτε από μέσα το εσωτερικό φύλλο που έχετε κόψει πέντε εκατοστά μικρότερο όπως φαίνεται στην εικόνα από πάνω.

11 σχόλια:

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Εντάξει,δεν έχω λόγια...Είναι υπέροχοι!

Lefkothea είπε...

αχ,αν και το φαγητο ειναι τοσο καλο οσο οι καταλογοι το μαγαζι θα πρεπει να σκισει...απο τους πιο ομορφους καταλογους που εχω δει σε σνακ μπαρ,μην πω ο καλυτερος!!!

Μαριάννα είπε...

Μαρια, φοβεροί κατάλογοι!!! Από τους πιο ωραίους που εχω δει!

Unknown είπε...

Καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Καλό ΣΚ να έχετε!!!! Αν και μάλον βροχερό....

ChrisCrafts είπε...

Πανέμορφοι!!Μπράβο Μαράκι!

Αναστασία είπε...

Οι κατάλογοί σου είναι πανέμορφοι, καλοκαιρινοί, αλλά και η ζωγραφιστή καρέκλα είναι υπέροχη!

Μαρια Κεμ είπε...

Καλησπερα!!! πολυ ομορφη δουλεια !!!μπραβο σου!!!! :)
Εγω εκανα ενα βιβλιο εντυπωσεων για το μαγαζι μας αλλα ηταν απο χαρτονι ολα τα υλικα και οχι απο υφασμα!!!!και ετσι...με το ανοιξε κλεισε σκιστηκε το εξωφυλλο.... (εκει στην τσάκα που κανει οταν το ανοιγουμε... :( )
μου αρεσε πολυ η ιδεα σου !!! το επομενο θα το κανω με λινατσα :))) για να μην παει κ τζαμπα ο κοπος μου :P
Να σε ρωτησω.... το καραβι το ζωγραφισες ολο με ακρυλικα χρωματα??και κατι αλλο....το σπρει βερνικι το περναμε για να μην μουτζουρωσουν τα χρωματα με τον καιρο???

Unknown είπε...

Καλησπέρα και από μένα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Να σου πω ότι τα καράβια, τα φεγγάρια και ο ήλιος είναι ανάγλυφα. Πριν βάλω την λινάτσα έκοψα χαρτόνι στα σχήματα που ήθελα και μετά έβαλα την λινάτσα. Χρησιμοποίησα ακριλικά χρώματα και το βερνίκι το έβαλα φια προστασία κατά την χρίση τους. Ελπίζω να βοήθησα.

Μαρια Κεμ είπε...

Σ ευχαριστω πολυ...δεν εχω λογια !!! εισαι Θεα!!!
Θα το κανω με βαση τις συμβουλες σου!!!ολα οσα εχεις κανει ειναι υπεροχα!!!Συνεχισε ετσι !!! :)

Unknown είπε...

Για το εσωτερικο τι χαρτια χρησιμοποιησες? Χαρτι Α4 διπλωμενα η χαρτονια? Εκανα κ γω καταλογους για το μαγαζι μας αλλα ακομη ειμαι στην αρχη.....
Και δεν ξερω τι χαρτια να βαλω για το μενου ... :/

Unknown είπε...

Καλημέρα!!!!
Τα φύλλα ήταν χαρτονάκι αλλά όχι πολύ χοντρό διπλωμένο και ραμμένο πάνω στο εξώφυλλο.
Η πλαστικοποίηση που έκανα δεν ήταν με την κλασική ζελατίνα που κάνουν στα βιβλιοπωλεία αλλά με μία ματ ζελατίνα που έκανε να λυγίζει και να μην είναι κοκαλωμένο. Το χαρτί είναι Α3 διπλωμένο (Αυτό σου κάνει δύο Α4 ενωμένα). Η πλαστικοποίηση σε βοηθάει στο αν θες να αλλάξεις τιμές και να μην αλλάξεις όλο τον κατάλογο.
ελπίζω να βοήθησα.
Καλή σου βδομάδα και καλή συνέχεια!!!!

Δημοφιλή

Αρχείο