Αναγνώστες

Facebook

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μάσκα με λουλούδια


Γύψινη μάσκα με καλούπι φτιαγμένη. Την έβαψα με ακριλικό άσπρο χρώμα για να κλείσουν οι πόροι και μετά έβαλα το ρυζόχαρτο. Έκανα σκιές, σύμφωνα με τα χρώματα του ρυζόχαρτου ή όποιο μοτίβο εσείς χρησιμοποιήσετε. Βουτούσα το πινέλο μου σε αραιωμένο ακριλικό χρώμα(σκούπιζα πάνω σε χαρτί κουζίνας το περιττό χρώμα) το τοποθετούσα στης άκρες και μετά με ένα σφουγγαράκι το ταμπόναρα ελαφρά. Αφού στέγνωσε ταμπόναρα την υπόλοιπη επιφάνεια με ασημί ακριλικό χρώμα.

3 σχόλια:

χρυσάνθη είπε...

Μαράκι καλώς σε βρήκα !!! Μόλις τώρα ανακάλυψα το blog σου.Οταν γράφτηκες σαν αναγνώστης μου και το 'εψαξα , δεν αναφέρεται στο προφίλ σου.Βγάζει μόνο τι σελίδες παρακολουθείς.Σε βρήκα από το βάλε φαντασία.Κάνε τις διορθώσεις σου για να σε βρίσκουν πιό εύκολα.Πιθανόν να είναι όλαα σωστά και εγώ να μην κάνω κάτι καλά, γιατί είμαι και λίγο άσχετούλα.
Πολύ ενδιαφέρον το site σου .Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!Χάρηκα πολύ και θα τα λέμε!!!Φιλάκια!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που μου είπες για το προφίλ μου και θα το ψάξω. Χάρηκα πολύ όταν είδα το blog σου έχεις πολύ ωραία πράγματα και ιδικά τα ψηφιδωτά που έφτιαξες είναι καταπληκτικά!!!!! Μ’ άρεσε πάρα πολύ και το δαχτυλίδι πετσέτας. Ο γάμος του γιού σου ήταν πολύ όμορφος!!!!
Σίγουρα θα τα λέμε!!! Φιλιά πολλά!!!!

Δημιουργίες άλλης εποχής.. είπε...

Πολύ όμορφη η μάσκα σου και γενικά όλες σου οι δημιουργίες!καλή συνέχεια!

Δημοφιλή

Αρχείο